Nederlands Engels

Video laten maken

Videomarketing speelt een steeds grotere rol in de marketingmix. Overal waar je kijkt overheerst video: op social media, in nieuwsbrieven en niet te vergeten, op websites. Dit zorgt ervoor dat het marketingbudget steeds meer wordt ingezet voor het ontwikkelen van videocontent. Denk hierbij aan animatie en bedrijfsfilms. Wil jij een video laten maken? Dare to Design is hierin gespecialiseerd. We beschikken over professionele en vakkundige filmattributen om voor elk budget unieke video’s te produceren. Een voorbeeld hiervan is de 360-graden camera. Zo hebben we voor onze klant Geen Boot Wel Varen een 360-video geproduceerd. De kijker kan door middel van deze 360-video om zich heen kijken en de wereld zien zoals de filmmaker. Hierdoor lijkt het alsof je er zelf bij bent. In combinatie met een VR-bril (virtual reality-bril) ervaart de gebruiker een unieke belevenis. Deze trend (virtual reality) wordt gewaardeerd in de gamewereld, maar ook in consumentenmarkt zal virtual reality een steeds grotere rol gaan spelen. We zorgen dat huidige videomarketingtrends meteen worden toegepast in jouw video. Ben je benieuwd naar de videotrends van dit jaar? Lees onze blog

Animatie laten maken

Naast het produceren van video’s maken we ook animaties. Wil je bijvoorbeeld bedrijfsinformatie op een luchtige manier overbrengen op je klanten? Of wordt er een nieuw product gelanceerd en heeft dit uitleg nodig? Dan is animatie ideaal om hiervoor in te zetten. Zodra informatie op een visuele manier wordt overgebracht blijft dit langer hangen. Bij het ontwikkelen van de animatievideo, wordt uiteraard de huisstijl van jouw organisatie verwerkt. Wil je liever maatwerk? Dat is zeker mogelijk! We bespreken graag al jouw wensen. Onze designers gaan hier vervolgens mee aan de slag en zorgen voor een pakkende animatievideo. Jij kunt deze animatievideo via verschillende kanalen delen zoals nieuwsbrieven of via social media. Bekijk hier de animaties die Dare to Design heeft gemaakt voor Vlietkinderen en The Dare Company.


Naast animatiefilmpjes kunnen we ook animatiegifjes maken. Een animatiegifje bevat meerdere lagen afbeeldingen die na elkaar getoond worden. Dit soort content wordt voornamelijk gepubliceerd op social media. Het trekt namelijk de aandacht van fans en dit zorgt weer voor een hoger engagement. 

Bedrijfsfilm laten maken

Bedrijfsfilms kunnen al snel eentonig en saai overkomen. Als bedrijf wil je direct de kijkers boeien met jouw bedrijfsfilm en hen vasthouden zodat ze de hele video kijken. Dit doe je door pakkende beelden te tonen. We hebben de expertise in huis om op een creatieve en professionele manier een bedrijfsfilm te maken. Door het inzetten van een inspirerende bedrijfsfilm wil je potentiële klanten enthousiast maken over jouw bedrijf.  Zo hebben we voor The Dare Company verschillende medewerkersvideo’s geproduceerd. We bedachten hiervoor een concept, Dare to Ask, waarbij medewerkers op hun favoriete plek in Rotterdam vertellen over hun functie, het bedrijf en over hun leven buiten werk. Het doel van de video? De klanten kennis laten maken met de medewerkers. Dit schept vertrouwen bij pospects en ze krijgen meteen ook de USP's te horen. De vragen zijn op ludieke wijze verwerkt in de video. Dit concept, Dare to Ask, werd gepubliceerd op social media waar een hoog engagement meetbaar was. Daarnaast hebben een soort gelijk concept ontwikkeld, maar dan vanuit de klanten van The Dare Company.  Hiervoor hebben we het concept bedacht, interviews geschreven, video laten maken en gepubliceerd. In deze rubriek vertellen klanten over de samenwerking met The Dare Company. Bekijk deze testimonial video's.


We zijn in staat om het gehele traject van conceptontwikkeling tot aan het publiceren te verzorgen. Jij hebt hier geen omkijken naar en binnen een kort tijdsbestek beschik je over professionele video’s.

Wil je graag een video laten maken met een creatieve twist? Met onze videocamera in de aanslag gaan we graag voor jou aan het werk! Maak een afspraak met ons en we bespreken graag alle mogelijkheden.