Nederlands Engels

Autobelettering, maak je bedrijfsidentiteit echt af!

In deze online wereld zou je offline buitenreclame bijna vergeten. Een wereld waarin wij allemaal massaal gewend zijn om zelf te kiezen om door te scrollen, te zappen of te swipen zouden we autobelettering nog veel meer moeten waarderen. Met autobelettering is dit namelijk allemaal niet mogelijk, waardoor potentiële klanten jouw reclame gewenst of ongewenst toch moeten toelaten in hun brein. Eén van de meest effectieve offline marketingmiddelen is dan ook wel autobelettering.

Voordelen autoreclame

Vanuit een onderzoek door het CBS naar het aantal contactmomenten met een bedrijfswagen of auto met belettering blijkt dat dit gemiddeld 160.000 contactmomenten per maand zijn. Dit zijn een hoop contactmomenten waar je maar éénmalig voor hebt hoeven betalen. Namelijk tijdens het laten plaatsen van deze belettering. Autoreclame is overal zichtbaar, of je nu langs de weg staat of aan het rijden bent. Vindbaarheid, herkenbaarheid en zichtbaarheid zijn dan ook wel de drie pijlers voor autobelettering of carwrapping. Op deze manier ontstaat er een top of mind awareness, de kans dat een potentiële klant als eerst aan jouw product of bedrijf denkt, wanneer zij hiernaar op zoek zijn. Dit gebeurd onbewust en komt door de vele contactmomenten die de potentiële klant eerder met jouw product of bedrijf heeft gehad.

Autobelettering | Charlotte Wiering
Autobelettering | Tinteltuin

Auto beletteren op de beste manier

Duidelijke en verzorgde belettering maakt van jouw bedrijfswagen of auto een opvallende verschijning die de aandacht naar zich toe trekt. Onze designers weten wel raad met een mooi ontwerp en een duidelijke boodschap. Je wilt natuurlijk opvallen en je wilt ook direct de uitstraling die past bij jouw bedrijf. Wij ontwerpen designs van strakke logo’s tot volledige carwraps.

Ontwerp en design autoreclame door Dare to Design

Wanneer wij een ontwerp voor autobelettering maken, schrijven wij eerst een briefing. Deze briefing schrijven wij op basis van de input die wij van jou hebben gekregen. Waar denk jezelf aan? Wat is het karakter van de organisatie? Wat wil je graag uitstralen? Etc. Vervolgens maken wij een ontwerp die past bij de auto. Want voor elke auto of bedrijfswagen kunnen wij een ontwerp maken waarin de huisstijl van jouw organisatie goed tot zijn recht komt. Heb je bijvoorbeeld geen bedrijfswagen maar wil je wel elke dag opvallen? Overweeg dan om jouw ‘privé’ auto te beletteren. Ook voor privéauto’s maken wij mooie en opvallende ontwerpen.

Autobelettering | Jacks Art
Autobelettering | Extrema Bouw

Opvallen met een car wrap

Wij houden wel van een beetje dare, dare to stand out! Wil je pas echt opvallen en zorgen dat je wordt gezien? Laat je auto of bedrijfswagen dan volledig wrappen. Met deze vorm van autoreclame pakken wij je hele auto of bedrijfswagen in met een mooi en opvallend ontwerp. Naast dat het opvalt geeft het ook nog een extra beschermlaag voor de auto. Een win-win situatie dus! Ook wanneer je de kleur van je auto of bedrijfswagen niet meer aantrekkelijk vindt is een car wrap dé oplossing.

Waarom autobelettering?

  • Altijd opvallen of je nou wel of niet rijdt
  • Je bereikt een grote doelgroep
  • Eerder top of mind bij potentiële klanten
  • Eenmalige investering
  • Je ‘saaie’ auto laten uitblinken
  • Professionele uitstraling wanneer je op bezoek gaat bij klanten

Kopje koffie?

Wil je meer informatie over hoe wij jouw bedrijfswagen of auto echt kunnen laten opvallen en uitblinken? Neem dan contact met ons op en onder het genot van een Rotterdams kopje koffie bespreken wij de mogelijkheden. https://www.daretodesign.nl/contact