Nederlands Engels

Stage CMD / Grafisch Ontwerp / Kunstacademie bij Dare to Design

Ben jij het talent waar alle global companies naar op zoek zijn en zoek je een stageplek? Neem dan contact op met Dare to Design. Wij zoeken elk jaar weer stagiaires voor diverse rollen. We zijn geinteresseerd in kandidaten met een CMD, Grafisch Lyceum of Kunstacademie als opleiding. 

Dare to Design is een hard groeiende organisatie met ruimte voor goede talenten. Wij zorgen ervoor dat je echt een vak leert bij kanjers van professionals in een leuke omgeving. Onze vrijdagborrels zijn berucht, ons kantoor is subliem en onze buitentuin is fantastisch. Er wordt hard gewerkt en hard gelachen.  Met een centrale ligging ten opzichte van uitvalswegen, een geweldige OV verbinding voor de deur en een gratis parkeerplaats in de stad, vind je weinig bedrijven in Rotterdam die het logistiek zo voor elkaar hebben. In 2016 hebben 4 stagiaires het zo naar hun zin, dat zij allen hebben besloten ook hun 2e stage bij ons te draaien.

Nieuwsgierig? Stuur dan je sollicitatie met CV en portfolio naar Manon Hofstra, info@daretodesign.nl. We nemen contact met je op om te bepalen of jij de kandidaat bent waar wij hard naar op zoek zijn.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.