Nederlands Engels

Full service reclamebureau in het centrum van Rotterdam

Dare to Design uit Rotterdam helpt haar klanten bij het behalen van de bedrijfsdoelstellingen. Denken, durven, doen. Ons multidisciplinaire team binnen ons reclamebureau Rotterdam heeft in totaal meer dan 75 jaar relevante werkervaring. Met een servicegerichte, persoonlijke aanpak en een enorme dosis energie en plezier bedenken wij oplossingen. Unieke marketing en communicatie oplossingen die onze klanten succesvol maken.

Dare it! Onze naam straalt durf uit en dat maken we graag waar. Hoe makkelijk is het tenslotte om als schaapjes achter de laatste trends aan te lopen. En mee te gaan in de veilige grote massa. Wij creëren graag onze eigen trends. Bepakt met veeljarige marketing en communicatiebagage trekken wij de corporate wereld in. Op zoek naar organisaties die net als wij op zoek zijn naar optimale unieke oplossingen. Onze klanten mogen van ons een servicegerichte aanpak verwachten, waarbij we ervan uitgaan dat elke klant zich wil onderscheiden. Iedere organisatie heeft goede unieke eigenschappen die wij graag omzetten in klinkende munt voor de klant.

Onze ervaring

Wij brengen een enorme berg ervaring mee uit de gehele communicatiebedrijfstak. We kennen deze wereld dus van voor tot achter.  Zowel online als offline zijn we de gesprekspartner voor marketing en communicatievraagstukken. Dit geeft ons de mogelijkheid om een zorg uit handen te nemen bij onze clientèle. Zodat zij in staat zijn zich te richten op hun corebusiness, een optimale benutting van kennis en kunde binnen de supplychain.

Onze aanpak

Waar onze soortgenoten een onderscheid maken op basis van klantgrootte is onze segmentatie iets eenvoudiger. Iedere klant is groot of kan groot worden. Bij elke klant hanteren wij dus een tailormade approach. Wel zijn we gespecialiseerd in een aantal bedrijfstakken en dat geeft ons de kennis en know-how van deze sectoren om passende oplossingen te bedenken. Zo hebben we veel ervaring met de verzekeringsbranche, retail (webshops), de zorgsector en zakelijke dienstverlening. Daarnaast hebben we een zwak voor alle ondernemingen die duurzaamheid in hun bedrijfsdoelstellingen hebben verwerkt. Uiteraard houden wij rekening met het budget van onze klant. Elke investering moet tenslotte ook terugverdiend worden. En dat is onze doelstelling. Hoe kunnen wij ervoor zorgen dat jouw organisatie een doorslaand succes wordt. Jouw succes is tenslotte ook ons succes. 

Historie

Dare to Design werd in 2006 gestart door Manon Hofstra. Het bedrijf was gevestigd op een heel mooi pittoresk plekje aan de Rotte. In 2007 groeide het bedrijf 100% en kwam de eerste medewerker het team versterken. Na wederom een groei van 100% in 2008 groeide de toko uit zijn jas met 4 medewerkers op 18M2. Met weemoed werd afstand gedaan van deze mooie locatie. Na een kort tijdelijk verblijf in het Schieblock verhuisde Dare to Design naar de fantastische locatie aan het Haringvliet in Rotterdam, vlakbij de Oude Haven. Een oud pand vol met herinneringen en nostalgie. In dit pand maakten wij gebruik van de bovenste etage met aansluitend het dakterras dat uitzicht geeft over de Maas. Onze klanten zijn in de loop der tijd groter geworden en dan is het goed om een service organisatie te kunnen bieden die schaalbaar is en past bij de grootte van de organisatie van onze klanten. Ons team groeide naar 12 man met geweldige specialisten. Het kantoor aan het Haringvliet werd te klein en een nieuwe prachtige plek in Rotterdam aan de Oostzeedijk werd gevonden. In deze villa hebben we eind februari 2016 onze intrek genomen, inmiddels is het team gegroeid naar 18 en er is ruimte voor meer. De villa aan de Oostzeedijk is een heerlijke plek waar wij graag onze klanten en relaties ontvangen voor een goed gesprek over de marketingstrategie en communicatie. Bel ons, dan laten we je graag 'the best kept secret' van Rotterdam zien.


Nieuwsgierig

Hebben we je nieuwsgierigheid gewekt en ben je benieuwd wat Dare to Design voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op en leg de uitdaging aan ons voor. Gegarandeerd dat wij iets moois voor je kunnen betekenen.

 

Contact