Nederlands Engels

Corporate branding en huisstijl ontwerp, wees authentiek

Met een Rotterdamse aanpak geven wij graag handen en voeten aan de authenticiteit van jouw organisatie. Waar staat de organisatie voor, wat is de missie en hoe communiceren we deze via de website, social media en offline uitingen zoals briefpapier, visitekaartjes, autobelettering of beursstands. Alles in dienst van een krachtige eenduidige communicatie die zorgt voor een corporate branding die past als een italiaans maatpak.

Corporate identity

De corporate identity is de uitstraling van een organisatie. Een goede corporate identity laat zien waar het bedrijf voor staat, wat men van jouw organisatie mag verwachten en hoe dit wordt uitgevoerd. Deze omvat alle bedrijfsuitingen en geeft de kern weer van de organisatie. Hierdoor ontstaat een krachtig eenduidig geheel dat goed is afgestemd op de bedrijfsstrategie. Dare to Design beheerst alle facetten op dit gebied en adviseert, ontwikkelt en beheert de uitstraling die bij jouw organisatie past.

De juiste uitstraling bij de organisatie of het product zorgt voor een juiste toestroom van prospects. De huisstijl zorgt ervoor dat de prospect of consument zich aangetrokken voelt tot jouw organisatie of product en is dus meer dan een plaatje. Een goede propositie van de organisatie of het product levert jou dus de gewenste klanten. Wij denken mee en helpen de marktpositie te verbeteren. Daarnaast geeft een goede huisstijl ook een interne branding naar de eigen organisatie en ondersteunt dit de ontwikkeling van company pride bij de medewerkers.

Startend met een zorgvuldige analyse en een juiste keuze verzorgen wij het complete palet dat hoort bij corporate branding, zoals huisstijl, inrichting en de interne en externe communicatie. Denk hierbij dus aan logo, huisstijl, brochures, flyers, website, jaarverslag, autobelettering, beursstand, verpakkingen, kantoorinrichting etc. De reacties van onze klanten zijn enthousiast en inspireren ons tot innovaties. Anders, gedurfd, klantgericht en gepassioneerd. Bekijk op je gemak de voorbeelden op onze website. Wellicht geeft dit inspiratie voor jouw business!

Extremabouw

Extremabouw

Aannemer Extremabouw uit Rotterdam is gespecialiseerd in renovatie en onderhoud van eigenlijk zo’n beetje heel je huis of bedrijfspand.
Lees meer
Wolters Kluwer Digital Magazine

Wolters Kluwer Digital Magazine

Voor Wolters Kluwer hebben wij een digitaal magazine ontworpen. Hierin wordt op een innovatieve en creatieve manier laten zien wat de nieuwste ontwikkelingen en features zijn van Wolters Kluwer.
Lees meer
Dokter Bosman

Dokter Bosman

Bij Dokter Bosman gaat psychologische zorg hand in hand met een praktische en positieve aanpak. Kracht en talent zijn uitgangspunten bij de persoonlijk gerichte hulp van Dokter Bosman.
Lees meer