Nederlands Engels

Webdesign Rotterdam

Het internet vormt een belangrijk marketing- en communicatiekanaal voor veel bedrijven. Gebruiksvriendelijkheid, performance en vindbaarheid zijn belangrijk voor de effectiviteit van de website. Eenvoudig onderhoud van de content en handig websitemanagement maken het beheer efficiënt. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van (responsive) websites en content management systemen (cms). Door optimalisatie van zoekmachinemarketing (SEO) en integratie met social media, halen wij maximaal rendement uit deze digitale communicatievorm. Voor webdesign in Rotterdam is Dare to Design het juiste adres.

CMS Dare to Manage

Het content management systeem (Dare to Manage) dat wij kunnen gebruiken voor de content van de websites is door ons zelf gebouwd. Dit heeft een aantal voordelen. We zijn in staat om de website aan te passen aan de spelregels die Google heeft voor de vindbaarheid. Daardoor kunnen we op een organische manier terugkomen in de toplijsten van Google. Dit is belangrijk want dat scheelt onze klanten veel geld aan AdWords marketing. Ook is de kwaadaardige malware software die geschreven wordt om websites te infiltreren vooral gericht op de standaard CMS pakketten die wereldwijd gebruikt worden. Wij kunnen het pakket aanpassen aan specifieke wensen van onze klanten. Daardoor is het makkelijk uit te breiden met gewenste functionaliteiten terwijl overbodige zaken een eenvoudig gebruik niet in de weg staan zoals dat wel het geval is bij Open Source CMS systemen. Het CMS heeft een makkelijke gebruikersinterface en is zonder veel kennis te gebruiken om snel en flexibel de inhoud van de website aan te passen.

Screenshot Dare to Manage CMS

Responsive websites

Meer dan 70 percent van de Nederlanders heeft mobiel toegang tot internet en gebruikt dit regelmatig. Het is dus belangrijk dat de website ook op de smartphone goed werkt. Reclamebureau Dare to Design uit Rotterdam bouwt de meeste websites responsive, dat betekent dat de website zich automatisch aanpast aan de grootte van het beeldscherm. Het maakt dus niet meer uit of de website nu op de desktop, op de iPad of op de smartphone wordt bekeken. 

Ons responsive website systeem scoort zeer hoog in Google vanwege de techniek en de snelheid. Deze zullen belangrijk worden voor de Google Ranking. Onze eigen website, www.daretoshop.nl en www.langerwerf.nl zijn voorbeelden van responsive websites. Vraag ons naar de mogelijkheden voor een responsive website. 

Website check

Voor een goede website zijn drie dingen erg belangrijk, de aantrekkelijkheid, de gebruiksvriendelijkheid en de vindbaarheid. De uitstraling van de website moet passen bij de organisatie of het product en in lijn zijn met de gehele huisstijl. De gebruiksvriendelijkheid van de website is belangrijk, een bezoeker zal de website direct verlaten als hij de juiste informatie niet snel kan vinden. Google hanteert ook een kwaliteitscijfer dat gebaseerd is op de tijd die een bezoeker doorbrengt op de website. De ranking in de zoekmachine is hieraan gerelateerd. En dan komen we dus op het laatste punt en dat is de vindbaarheid. Deze is van cruciaal belang. Hoe mooi een website er ook uit ziet, als hij niet te vinden is door de zoekengines als Google, heeft hij ook geen toegevoegde waarde. De doelgroep zal hem dan ook niet vinden. Dare to Design kan de website gratis checken op bovengenoemde punten, zie: websitecheck.

Reclamebureau Rotterdam - Dare to Design - websitecheck 

Check gratis jouw website op 10 punten!

Webshop

Online productverkoop via een webshop is booming business. In alle statistieken is te zien dat deze markt enorm groeit in aantallen klanten, bestede bedragen en diversiteit van beschikbare producten. Er is dus veel potentie, maar dan moet je je als retailer wel kunnen onderscheiden van de andere aanbieders en in staat zijn om hoog te eindigen in de google rankings, de zogeheten search engine optimalisatie. (SEO) Bij Dare to Design hebben we inmiddels een heel scala aan professionele webshops gebouwd die zeer succesvol in de markt draaien en organisch hoog eindigen in de ranking. De wensen kunnen uiteenlopend zijn. Van betaalsystemen met inlogmogelijkheden tot recensies en chatfunctie. 

Bekijk hieronder enkele voorbeelden van maatwerk webshops:


www.babyshowermoment.nl

 


www.nan.nl


www.demanchetknopenwinkel.nl

 


www.vlietkinderen.nl

     

Om aan alle klantenwensen tegemoet te komen, hebben wij ook een oplossing voor starters of retailers die het als extra saleskanaal erbij willen inzetten en niet teveel willen investeren. Check Dare to Shop voor meer info over dit concept. Webdesign Rotterdam levert dus oplossingen voor zowel websites als webshops en zowel voor starters als maatwerk.