Nederlands Engels

Duurzaamheid & ons reclamebureau

Dare to Design heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Wij vinden niet alleen dat we een steentje moeten bijdragen, wij willen ook graag een voorbeeld zijn voor andere bedrijven en zijn enthousiast over de keuzes die we hier gemaakt hebben. Dit betreft o.a. onze mobiliteit (volledig elektrisch vervoer), de keuzes voor drukwerk en drukwerktechnieken en de ondersteuning aan klanten om zoveel mogelijk digitaal te werken. Hiermee laten we duidelijk zien welke positie wij innemen en hopen we anderen te enthousiasmeren voor een duurzamere wereld.

Voor onze energievoorziening en onze mobiliteit zijn we meer dan CO2 neutraal. We rijden volledig electrisch vervoer. Dare to Design was het eerste bedrijf in Rotterdam dat een electrische Renault Zoe reed.

Wethouder Alexandra van Huffelen aanwezig bij de officiële overdracht van de sleutel van de eerste Renault Zoe aan Manon Hofstra van Dare to Design.

MVO-beleid van dare to design* op een rijtje:

  • Dare to Design doet zaken op een eerlijke manier, rekening houdend met klanten, medewerkers en de omgeving.
  • Dare to Design zorgt voor een prettige werksfeer voor haar medewerkers. Alle medewerkers van Dare to Design maken gebruik van 'groen' woon-werkvervoer, de bedrijfsauto en -scooter van Dare to Design zijn 100% electrisch.
  • Het kantoor van Dare to Design is voorzien van veel ramen die zorgen voor daglicht, voor donkere dagen beschikt het kantoor over LED-verlichting.
  • Het door Dare to Design verzorgde drukwerk wordt zoveel mogelijk gedrukt op FSC gekeurd papier.
  • Dare to Design levert bij de huisstijl ook het ontwerp van het briefpapier in Word zodat het gebruikt kan worden voor offertes of facturen die niet geprint/gedrukt hoeven te worden.
  • Wij zien de noodzaak dat onze medewerkers zich willen ontwikkelen. Daarop selecteren wij onze talenten. We streven ernaar om ze tot het uiterste begeleiden bij hun doelen in het leven.
  • Ook zet Dare to Design zich belangeloos in voor diverse stichtingen.

Goede doelen die we steunen