Nederlands Engels

Bedrijfsfilm laten maken

Videomarketing wordt steeds belangrijker. Een bedrijfsfilm laten maken is dus een interessant marketinginstrument. Bewegende content trekt meer de aandacht op zowel desktop als mobiel. Dit zal in 2016 alleen nog maar toenemen, mede door de enorme toename van bewegende beelden op social media. Er zijn verschillende voordelen om video te gebruiken. Allereerst zijn mensen visueel ingesteld en nemen meer informatie op bij het zien van een video. Daarnaast geeft video een persoonlijk tintje aan het bedrijf of organisatie. Klanten gaan het bedrijf herkennen en bij prospects schept het vertrouwen. Tenslotte zorgt een video voor betrokkenheid. Klanten krijgen een boodschap te zien. In deze boodschap kun je de sterke punten belichten, waardoor klanten gebonden blijven en vertrouwen krijgen in het bedrijf, product of dienst. 

Videoclips opnemen

Als organisatie is het van belang om video op te nemen in je marketingmix. Dare to Design heeft alle know how in huis om goede videoclips, animaties en filmpjes te produceren. Dit zal uiteindelijk resulteren in een verhoging in de conversie naar traffic. Platte commerciële boodschappen werken niet meer. Alles draait om een goed verhaal. Wij hebben de creativiteit in huis om video's te produceren met een goede storytelling. Hiermee helpen wij de klant om een authentieke boodschap te creëren. Een video is toe te passen in elke organisatie en branche. Met onze kennis en ervaring met verschillende branches weten wij hoe je dit kunt implementeren. Naast het produceren van video's en kunnen wij interviews afnemen. Wij hebben ervaring met diverse interview technieken waardoor wij professionele video interviews kunnen uitvoeren. Verder kunnen wij ook animaties maken. Met animaties wordt op een informele manier een boodschap overgebracht. 

SEO en video

Youtube is na Google de grootste zoekmachine. Daarnaast is Google eigenaar van Youtube en kunnen video's indirect je vindbaarheid in Google vergroten. De Youtube pagina's kunnen geoptimaliseerd worden. Dare to Design heeft de nodige SEO kennis. Hierdoor hebben wij veel klanten geholpen om hoger te komen in Google. Wij kunnen klanten helpen om hun Youtube pagina's te optimaliseren. Dit wordt met name gebruikt voor lokale bedrijfs- en zoekopdrachten. Dit zorgt ervoor dat de video beter wordt gevonden in Google en ook gerelateerde websites krijgen hierdoor een boost. Hierin kan er onderscheid gemaakt worden tussen klanten die zoeken op Google of op Youtube. Met onze expertise op het gebied van SEO kan Dare to Design de klant helpen om met video's, bedrijfsfilms en animaties beter vindbaar te worden. Bekijk onze Youtube kanaal voor al onze video's. 

The Dare Company uitleg 

Animatiefilm Facilitaire Diensten

KOSTEN BEDRIJFSFILM MAKEN

De kosten om een bedrijfsfilm te laten maken zijn in de loop der jaren enorm gedaald. Door de stand der techniek is het gebruik van professionele opname apparatuur binnen het bereik van de MKB gekomen. Om een professionele bedrijfsfilm te maken, is echter wel een professionele camerabediening nodig en kennis om de editing tot een goed einde te brengen. Bij Dare to Design hebben we al de kennis en middelen in huis om een professionele bedrijfsfilm te laten maken. Bekijk een aantal bedrijfsfilms, videoclips en animaties die Dare to Design heeft geproduceerd. Via het Youtube kanaal van Dare to Design kun je alle video's bekijken. 

The Boathouse Pre Party

Promotie video More-itz