Nederlands Engels

vacature (Online) marketeer met startersbeurs 

Wij, reclamebureau Dare to Design uit Rotterdam, hebben de afgelopen tijd meerdere nieuwe diensten en producten gelanceerd die onder de aandacht van het grote publiek moeten komen. Daarom zoeken wij een enthousiaste commerciële creatieveling met affiniteit voor de online wereld die bij ons het marketeersvak wil leren. 

Wij zijn een full swing marketing & communicatiebureau met uitdagende opdrachtgevers en hebben dus een heel scala aan professionals in huis die jou op de diverse terreinen zullen begeleiden. Onze opdrachtgevers lopen van kleine MKB organisaties tot global spelers in hun vakgebied. Onze expertises hebben onder andere betrekking op corporate branding, webdesign, (online)marketing (SEO), marketingtools & social marketing, dus we hebben alle state-of-the-art marketing knowledge op de mat om van jou een marketing-guru te maken. 

Wij zoeken dus een ambitieuze leuke collega die het geweldig lijkt om in een bedrijf met 10 professionele talenten aan een grote diversiteit aan projecten te werken om daarmee het marketingvak in alle facetten te leren kennen. Je bent niet bang om contact te zoeken met de buitenwereld, sociaal in de omgang en schrijft vlekkeloos Nederlands. Wij bieden je een fijn team waar veel gelachen wordt, hard gewerkt en een focus heeft op persoonlijke ontwikkeling. Onze bedrijfscultuur is resultaatgericht, creatief en informeel.

Voor meer info, kijk op: startersbeurs

Ben jij dé (online) marketeer die wij zoeken? Wil jij een professionele start maken in de wereld van online marketing? Stuur dan je sollicitatie en cv op t.a.v. Manon Hofstra, info@daretodesign.nl

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.