Nederlands Engels

Internetbureau Rotterdam

Dare to Design is een full service internetbureau in Rotterdam. Wij hebben ervaring met diverse facetten binnen webdevelopment en online marketing. Met onze kennis en kundigheid helpen wij klanten om hun bedrijfsdoelstellingen te realiseren door middel van een professionele en een goed vindbare website, de juiste techniek en aanspreekbare designs. Wij kijken naar de wensen en behoeftes van onze klanten en vertalen dit naar concrete acties. Als internetbureau Rotterdam houden wij rekening met de volgende zaken: doelstelling, content, techniek en webdesign. Hierin kunnen wij de klant adviseren over de juiste keuzes binnen dit traject en helpen wij de klant hiermee verder.

Web development Rotterdam | Internetbureau Rotterdam

Dare to Design hebben wij de juiste technische kennis in huis om een website op maat te creëren voor de klant. Wij hebben ons eigen content management systeem (Dare to Manage) ontwikkeld. Dit heeft een aantal voordelen. Alleereerst zijn wij gespecialiseerd in SEO en zijn wij in staat om de website aan te passen aan de regels van Google. Hierdoor is de website goed vindbaar in Google. Daarnaast kunnen wij het CMS systeem aanpassen aan de wensen van de klant. Daaruit kan de klant ervoor kiezen om bepaalde functie uit te breiden in het systeem. Tevens is het CMS systeem gebruiksvriendelijk waardoor dit zonder enige kennis snel opgepakt kan worden. 

Zoekmachine optimalisatie Rotterdam 

Search Engine Optimalization oftewel zoekmachine optimalisatie zorgt ervoor dat een website hoger rankt in Google. Dare to Design is SEO gecertificeerd, waardoor wij de kennis hebben om de websites van klanten hoger te laten scoren in Google. Met de techniek wordt gekeken naar de opbouw van de website. Daarbij zorgt Dare to Design voor pakkende content, dat gewaardeerd wordt door Google.