Nederlands Engels

grafisch ontwerper

Dare to Design zoekt een grafisch ontwerper die zijn/haar sporen verdiend heeft in de wereld van de grafische vormgeving. Je hebt ervaring met conceptontwikkeling en branding. Wij zijn een jong high quality communicatiebureau en richten ons op klanten die zich op onderscheidende wijze willen profileren. Onze opdrachtgevers betreffen zowel MKB-ers als large enterprises. Door onze opzet ben je van voor tot achter betrokken bij de opdrachten voor de klant. Omdat onze klantenkring zeer divers is en we een ondernemende bedrijfscultuur nastreven, krijg je de gelegenheid om jezelf maximaal te ontwikkelen binnen een snel groeiende organisatie.

Wat vragen we van jou? Een creatieve geest met goede contactuele eigenschappen. Een opleiding op HBO niveau in de grafische vormgeving. Ervaring in het ontwerp met de benodigde Adobe software zoals Photoshop, Illustrator en Indesign. Kennis van marketing en/of copywriting is een pre.

Wij bieden je een leuke flexibele werkomgeving met een gezond salarispakket en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Hebben we je interesse gewekt? Stuur dan je sollicitatie naar Manon Hofstra, info@daretodesign.nl en voeg je CV en portfolio bij, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je ons uiteraard ook bellen of mailen.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.