Nederlands Engels

grafisch ontwerper 

Dare to Design zoekt een grafisch ontwerper die ervaring heeft in de snelle bureauwereld. Je hebt ervaring met conceptontwikkeling en branding, hebt een creatieve geest, maar je bent ook geordend. Wij zijn een marketingbureau met een jong en gezellig team en wij richten ons op klanten in zeer diverse branches, zowel MKB maar ook groter en kleiner. Bij Dare to Design ben je van begin tot eind betrokken bij de opdrachten: je hebt klantencontact, ontwerpt en coördineert opdrachten. Jij kunt je op deze manier maximaal ontwikkelen. Jouw stem en mening worden gehoord en zeer op prijs gesteld. Ben jij een harde werker en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel, lees vooral verder!

Wij zijn op zoek naar een creatieve geest met goede communicatieve kwaliteiten: zowel naar klanten als naar je collega's. Wij hopen dat je al wat jaar ervaring hebt in de bureauwereld en daarvoor een opleiding op HBO niveau op design en/of marketinggebied hebt doorlopen. Programma's zoals Indesign, Illustrator, Photoshop en Adobe XD hebben voor jou geen geheimen en je bent geordend en precies in je uitwerkingen en communicatie.

Wij bieden je een gezellige flexibele werkomgeving, waarin je binnen onze kantooruren jouw eigen werktijden bepaalt. Met een gezond salarispakket, groeimogelijkheden en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Hebben we je interesse gewekt? Stuur dan je sollicitatie, CV en portfolio naar Manon Hofstra, info@daretodesign.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Als je vragen hebt over deze vacature: mail ons, of bel en vraag naar Manon of Anneloes.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.