Nederlands Engels

Communicatie, de overbrenging van de boodschap

Communicatie is er in vele vormen en maten. Kern van communicatie is natuurlijk het overbrengen van informatie. Met de communicatie proberen we dit zo helder en duidelijk mogelijk te realiseren met een stijl die optimale overbrenging faciliteert. Na het lezen moet de doelgroep denken: 'Dat was duidelijk en helder'.

 

Communicatie met content die aansluit bij de doelgroep

Voor zowel online als offline uitingen leveren wij content die aansluit bij het lezerspubliek. Snackable content, of juist in-depth content. We beheersen alle variaties. Voor een tekst in een folder gelden andere regels dan voor een website. Ook voor Social Media zijn de uitingen aangepast. Bij de aanpak voor contentcreatie, luisteren wij goed naar onze clientele. Is een formele uiting gewenst, of juist trendy? Ook maken wij verschil in een B2C of een B2B aanpak. Is de content bedoeld voor interne communicatie, of gaat de content naar externe stakeholders zoals aandeelhouders, klanten of leverancier. Wij hebben reeds voor diverse sites content gemaakt. Voorbeelden hiervan zijn: www.vanderlindecatering.nl, www.duracert.nl en www.cargoshippinginternational.nl.

 

Content, de brandstof voor SEO

Om een website goed gevonden te laten worden is het noodzaak dat er content beschikbaar is die door Google geindexeerd kan worden. Wij leveren deze content. Middels Search Engine Optimalisatie kan de content geoptimaliseerd worden voor de zoekmachines. Dit is tegenwoordig een stevige wetenschap geworden waar onze zusterorganisatie Dare to be Found zich volledig in heeft gespecialiseerd. Wij hebben SEO verzorgd voor onder andere de volgende websites:

www.kinderfeestmoment.nl - kinderfeestje

www.babyshowermoment.nl - babyshower

www.vlietkinderen.nl - kinderopvang

www.kraamfeestmoment.nl - kraamfeest

Meer info hierover op www.daretobefound.nl - zoekmachine optimalisatie