Nederlands Engels

Social Media

Social Media is zowel onderdeel van de marketing als de communicatie. Dare to Design ziet Social Media als een integraal onderdeel van de aanwezigheid op het web en streven naar een naadloze koppeling tussen deze tools en de website of webshop. Facebook, Twitter, LinkedIn, Youtube en andere portals zijn belangrijk voor de visibility. In toenemende mate bepaalt het aantal connecties, vriendjes, likes en volgers het succes van de bedrijfsactiviteiten. Bij reclamebureau Dare to Design kunnen we bogen op een ruime ervaring in deze relatief nieuwe en snel veranderende online wereld. Daarnaast kennen we de social media advertentiemogelijkheden als geen ander en adviseren we je graag over de mogelijkheden. Ook kunnen wij onze klant ontzorgen bij de visibility op Social Media middels regelmatige nieuwsfeeds. Informeer naar de mogelijkheden zodat je je zelf kunt richten op jouw core business. 

Social Media strategie

Veel bedrijven vinden het lastig om Social Media goed te implementeren in hun bedrijfsstrategie. Men weet niet hoe Social Media gebruikt kan worden. Tevens weten klanten niet wie hun doelgroep is of wat ze willen bereiken met Social Media. Daarnaast kan gebrek aan tijd ook een oorzaak zijn. Dare to Design heeft een Social Media infographic onwikkeld met de huidige trends en ontwikkelingen. Dit als hulpmiddel om te bepalen welk Social Media platform belangrijk is voor jouw business. Daarnaast wordt er per platform tricks beschreven wat kan zorgen voor meer engagement. Dare to Design biedt Social Media pakketten aan om klanten te ontzorgen. Wij kunnen een social media strategie voor jouw business bepalen en dit uitvoeren. Aantrekkelijke content kunnen wij creëren. Tevens zorgen wij voor monitioring en rapportage. 

Social Media campagne

Als de doelgroep zich bevindt op internet is een social media campagne een mooie oplossing om de online community te bereiken. Een social media campagne is relatief goedkoop en deze doelgroep is makkelijk te benaderen. Je kunt ook denken aan andere online marketingoplossingen als e-mailmarketing, een bannercampagne of Google Adwords.

Dit zijn enkele van de vele mogelijkheden om jouw product of organisatie onder de aandacht te brengen. Dare to Design onderzoekt wat de meest geschikte oplossing is. Wil je weten welke oplossing voor jouw bedrijf of product goed zal scoren? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek.