Nederlands Engels

SEO Amsterdam

SEO ofwel Search Engine Optimalisatie is de wetenschap die zich bezig houdt met de Google search ranking. Wij hebben bij Dare to Design de nodige ervaring om met behulp van onze SEO Amsterdam aanpak zowel met de website als met een webshop hoog in de rankings te komen. Wij hebben inmiddels op een groot aantal zoekwoorden de websites van diverse organisaties geoptimaliseerd. Wil je ook hoog in de ranking komen met jouw website? Neem dan snel contact met ons op. Wij realiseren op korte termijn een verrassende verbetering van de hoeveelheid traffic op jouw site. En traffic is kassa! Wist je dat zo'n 20-30% van de zoekers op een indexwoord klikt op de nr.1 positite? En dat zo'n 2-5% daadwerkelijk van de bezoekers een klant wordt? Dit noemen men de conversierate en die drijft de omzet van jouw business omhoog. 1000 bezoekers extra betekent dan dus zo'n 20-50 extra klanten in een optimale situatie. Bel ons dus snel om ervoor te zorgen dat jouw business een mooie boost krijgt. Dare to Design is SEO Guru certified en op de hoogte van alle laatste trends rondom Google Search.

SEO Amsterdam aanpak | Dare to Design | SEO Guru gecertificeerd

Meer over SEO Amsterdam

SEO is gebaseerd op 3 belangrijke pilaren: de website techniek, de content en de backlinks, zowel van andere sites als van Google Plus. Wij beheersen al deze facetten om met een SEO analyse zo hoog mogelijk in de ranking te komen. In onze SEO Amsterdam aanpak gaan wij uit van een nulmeting waarbij we bepalen hoe de site op dit moment scoort op een aantal zoekwoorden. Eventueel kan daarbij ook een concurrentie-analyse worden uitgevoerd. Vervolgens analyseren we aan de hand van een aantal uitkomsten welke stappen er nodig zijn om de site zo in te richten dat SEO zo goed mogelijk is geregeld. Soms zijn de zoekwoorden dermate gewild dat het veel inspanning en dus kosten vergt om op basis van deze zoekwoorden organisch gevonden te worden. Wij raden dan aan om zoekwoorden te kiezen die wellicht iets minder zoekvolume hebben, maar wel haalbaar zijn met een beperkt SEO budget. Men noemt dit ook wel de longtail woorden. Als de zoekwoordenvolumes gesorteerd in een grafiek worden gezet, ontstaat er een zogeheten Pareto diagram. De eerste paar woorden betreffen dan de shorttail woorden en de rest de longtail. Eventueel kan dan nog SEA (Search Engine Advertising) worden toegepast om ook op de gewilde shorttail zoekwoorden de nodige conversie mee te pakken. Ook hierin kunnen wij adviseren. In de SEO Amsterdam aanpak geven we advies wat nodig is betreffende aanpassing van de techniek, de content en de backlinks. Eventueel kunnen wij deze aanpassingen ook doorvoeren voor onze klanten. Vervolgens zullen we de progressie monitoren om ervoor te zorgen dat de gestelde SEO doelen behaald worden. Bij SEO zit uiteraard de competitie ook niet stil. Ook wijzigt Google continue de SEO spelregels om aan te sluiten bij de laatste stand der techniek. Wij blijven voortdurend de site monitoren om ervoor te zorgen dat de ranking gehandhaafd blijft. Voor deze SEO dienst hanteren wij een abonnementsmodel dat al start bij EUR. 95,- per maand.

SEO Amsterdam - Google ranking abonnementstructuur

Het is goed om te weten dat Google binnenkort de Google ranking mede zal laten afhangen van de mate waarin de site zich aanpast aan de mobiele devices zoals smartphones en tablets. Daarom is het aan te bevelen om nu al te bekijken of de site moet worden aangepast zodat op tijd kan worden voorgesorteerd voor deze wijziging. Bij onze informatie over full responsive gaan wij gedetailleerder in op deze techniek.

Wij kunnen ons goed voorstellen dat de technische SEO termen behoorlijk ingewikkeld kunnen overkomen. Wij nodigen je dan ook graag uit op ons kantoor in het hartje centrum van Rotterdam. Onder het genot van een bak koffie zullen we je de SEO Amsterdam methodiek in begrijpbare taal uitleggen. 

babyshowermoment.nl is een webshop die Dare to Design actief optimaliseert voor Google middels SEO. Hieronder de resultaten:

Website www.babyshowermoment.nl geoptimaliseerd met de SEO Amsterdam aanpak
Resultaat SEO amsterdam aanpak uitgevoerd door Dare to Design uit Rotterdam