Nederlands Engels

Zet jouw beauty of tatoeage shop op de kaart afbeelding

Zet jouw beauty of tatoeage shop op de kaart

31-07-2018

Bij Dare to Design hebben we verschillende klanten uit de beauty en tatoeage industrie, zoals het schoonheidsinstituut The Beauty Club en de bekendste tattoo shop van Rotterdam: Tattoo Bob. Omdat er in de wereld van uiterlijke verzorging veel concurrentie aanwezig is, is er altijd wel een concurrent met lagere tarieven of betere recensies. Hierdoor is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de website op orde is en je veel mensen online weet te bereiken. Vooral het laatste is belangrijk, omdat de huidige klant vaker online op zoek gaat naar de meest geschikte instantie en uiteindelijk op basis van het aanbod, de tarieven en recensies een weloverwogen keuze maakt. Als reclamebureau hebben wij helaas geen invloed op alle drie de componenten, maar kunnen wij wel garanderen dat het online-stuk goed wordt ingevuld. Bij deze online component met betrekking tot de website kan je denken aan een overzichtelijke menustructuur waarbij bezoekers snel de tarieven kunnen vinden of voldoende contactmogelijkheden, zoals een online contactformulier, een klikbaar telefoonnummer en e-mailadres.   

Tattoo Bob is als vaste klant van Dare to Design met name bekend als tattoo shop, doordat zij door hun opening in 1968 tot de eerste tattoo-/piercingshops in Nederland behoren. Wat veel mensen echter niet weten, is dat zij ook specialist zijn in MHP en PMU-behandelingen. Net als de tattoo branche, heerst er veel concurrentie in de MHP-branche. Het onderscheiden in service is hierdoor van groot belang. Dare to Design biedt als marketingbureau advies over de juiste online positionering om zoveel mogelijk klanten te winnen. Wij realiseren de toename in bereik door onze online marketing diensten aan te bieden (SEA en paid social media) en continu het verkeer op de website te monitoren. Hierbij speelt het analyseren van data en conversie optimalisatie een belangrijke rol. Welke content trekt de aandacht van de doelgroep? Hoe blijft Tattoo Bob bovenaan in de google zoekresultaten staan? En hoe kan er optimaal gebruik worden gemaakt van het budget voor online advertenties? Dit zijn vragen die wij graag beantwoorden en waar wij ons over buigen om ervoor te zorgen dat Tattoo bob niet alleen als tattoo specialist bekend staat, maar ook MHP en PMU specialist. 

Schoonheidssalon The Beauty Club is gespecialiseerd in cosmetische en semi-medische behandelingen voor de huid. Huidverjonging, huidverbetering en algehele huidverzorging zijn het resultaat van de behandelingen die met veel passie door de schoonheidsspecialisten worden gegeven. Voor The Beauty Club hebben we de WordPress website een nieuw design gegeven. We creërden onder meer een videoheader en een blogsectie. Daarnaast voerden we een aantal esthetische wijzigingen door om de website een betere branding te geven. Vervolgens zijn we aan de slag gegaan met het toepassen van SEO op content en het realiseren van linkbuilding om de  kracht van de website te vergroten.

Wil jij ook graag je bereik vergroten en/of meer conversie realiseren? Neem contact met ons op!