Nederlands Engels

Tattoo Bob, Fihuma & Tinteltuin afbeelding

Tattoo Bob, Fihuma & Tinteltuin

Bij Dare hebben we afgelopen maand een aantal prachtige klanten erbij gekregen. Een aantal Rotterdamse iconen hebben voor een samenwerking met ons gekozen. Want, wie kent niet Tattoo Bob? Tattoo Bob is een begrip in Nederland. En zij hebben een bijzondere dienstverlening binnen het tattoo genre. Zo kun je haar laten tatoeeren met behulp van micro haar pigmentatie, afgekort MHP. MHP is een bijzonder alternatief voor haar transplantatie en ziet er ongelofelijk goed uit.  Bekijk hier maar eens voorbeelden van MHP. Maar ook zijn ze gespecialiseerd in tepelcorrectie. Kortom een tattoo-artist die innovatie zeer hoog in het vaandel heeft staan. En dat is ook de reden dat we momenteel bezig zijn met een nieuw ontwerp voor hun website. We gaan hiervoor zeer zorgvuldig te werk omdat de website van Tattoo Bob al hele goede rankings heeft. En die willen we uiteraard alleen nog maar verder verbeteren. We houden je op de hoogte van de ontwikkeling!

Een ander oer-Rotterdams bedrijf waar we momenteel midden in het project van websitevervanging zitten is Fihuma. Wellicht iets minder bekend bij het grote publiek, maar niet minder een leider in zijn branche van dakgrind. Fihuma levert daarnaast ook allerlei diensten voor bodemafsluiting en spouwisolatie

Last but not least gaan we een hele nieuwe website bouwen voor kinderopvangorganisatie de Tinteltuin. Met 95 vestigingen een gevestigde speler in Noord-Holland.