Nederlands Engels

Populaire merchandise artikelen voor zomer 2018 afbeelding

Populaire merchandise artikelen voor zomer 2018

25-07-2018

Populaire merchandise artikelen | De zomer leent zich ideaal voor verschillende soorten merchandising. Mensen zijn met warme temperaturen vaak buiten te vinden, en spenderen de lange zomerdagen vaak met vrienden of familie. Dit maakt de zomer de perfecte tijd voor bedrijven om extra naamsbekendheid te genereren via merchandising. Het bedrukken van een product is een van de meest effectieve en meest voorkomende manieren van merchandising. Om deze zomer op te vallen is het dus van belang om hier originele producten voor te gebruiken. Weet jij waar jouw klanten van houden? Onderzoek wijst namelijk uit dat merchandise producten beter worden ontvangen wanneer deze in lijn liggen met de interesses van de doelgroep, ofwel jouw klanten. Inspiratie nodig? Lees dan deze blog met de 10 leukste marketing gadgets van deze zomer ! 

#1 BBQ benodigdheden 

Een van de leukste (en lekkerste) merchandise artikelen waar we in de zomer gebruik van kunnen maken zijn de BBQ sets. Afhankelijk van het budget kan je kiezen tussen verschillende BBQ benodigdheden. Zo kan je je logo laten bedrukken op een BBQ schort, maar ook op een 3-delig BBQ set of op een tafel BBQ.

BBQ benodigdheden

#2 Kooduu lamp

 De Kooduu lamp is een van de meest originele merchandise artikelen die we tegengekomen zijn voor deze zomer. Deze LED lamp kan tegelijk ook een Bluetooth speaker en wijnkoeler zijn. Dit product is daarom een ontzettend populair merchandise artikel en daarnaast ook heel functioneel voor de zomerdagen.

Kooduu lamp

#3 Retro koelbox

De koelbox is weer terug van weggeweest, en deze zomer maakt hij een herintrede in een nieuwe stijl. Zeg maar dag tegen de koelboxtasjes en hallo tegen de robuuste aluminium retro koelbox. Jouw logo op de voor-, achter- of zijkant? Geen enkel probleem! De box is gemakkelijk mee te nemen en heeft genoeg ruimte voor allerlei lekkernijen.

#4 Gepersonaliseerde fles wijn 

Of je nou op zoek bent naar een relatiegeschenk of een merchandise product, een fles wijn of champagne doet het altijd goed. Wil je opvallen met jouw merchandising? Dan is het personaliseren van een fles wijn of champagne een tof idee. Kies voor het personaliseren van enkel het label of zelfs de gehele fles om meer op te vallen.

#5 Wireless powerbank       

Vanwege het vele reizen is het van belang dat klanten en zakenrelaties altijd en overal bereikbaar kunnen zijn. De wireless powerbank is daarom ook het perfecte merchandise product. Door enkel je telefoon op het apparaat te leggen wordt deze opgeladen, zonder dat hier een kabeltje voor nodig is. Het logo kan gedrukt worden op het apparaat zelf.

#6 Verkleurende zonnebril 

Je zou denken dat een zonnebril als merchandise product zó 2017 is, maar niets is minder waar. Deze zomer zijn de simpele zonnebrillen weer helemaal in de trek. Bevindt jouw doelgroep zich vaak buiten? En houden jouw klanten van de zon? Dan zijn zonnebrillen het ideale merchandising product! Kies deze zomer voor een zonnebrilmontuur die verkleurd in de zon, om net even wat unieker te zijn dan andere marketeers!

verkleurende zonnenbrillen

#7 Sportartikelen

Jouw doelgroep besteedt zijn of haar dag in de zomer niet alleen maar in de tuin of op het strand. Steeds meer mensen zijn zich bewust van het feit dat voldoende beweging goed is voor je gezondheid. Het in ‘shape’ willen zijn voor en in de zomer zal dan ook weer zorgen voor veel wekelijkse sportschool bezoekjes. Als marketeer kan je hier goed op inspelen wanneer jouw doelgroep ook meegaat in deze trend. Met betrekking tot sportproducten zijn er ontzettend veel mogelijkheden binnen merchandising. Omdat we met deze warme temperaturen veel water drinken, is het bedrukken van waterflesjes daarom ook helemaal geen slecht idee! Je hebt deze flesjes en bidons in elk formaat en in elke vorm. Kies voor een aluminium fles die het water ijskoud houdt, of kies voor iets opvallends zoals een fles in de vorm van een dumbell. Aangezien een waterflesje niet alleen in sportscholen worden gebruikt, maar ook buiten en op de werkvloer, is dit een ideale marketing gadget voor deze zomer.

Sportartikelen

#8 SeatSac    

Je hebt ze tegenwoordig in allerlei vormen, maten en kleuren. De SeatSac is deze zomer razend populair. Deze ‘zitzak’ kan je vullen met lucht door het maken van zigzaggende bewegingen en is dus binnen no-time klaar voor gebruik. Dit product kan perfect gebruik worden als marketing gadget deze zomer wanneer het logo op de zijkant van de SeatSac wordt bedrukt.

Seat Sac

#9 Solar rugtas 

Wil jij de naamsbekendheid van een duurzaam bedrijf vergroten? Of ben je opzoek naar een uniek en duurzaam merchandise product? Denk dan eens aan een Solar rugtas. Deze tas laadt zichzelf op door middel van een zonnepaneel, waarna de opgeslagen energie gebruikt kan worden om elektronische apparaten op te laden. Dit is een ideaal merchandise product wanneer klanten vaak onderweg of op reis zijn.  

solar rugzak

#10 Zakventilator

 Je kan als marketeer voor verschillende soorten producten kiezen, maar zeker wanneer de interesses van de klant onbekend zijn is het gebruiken van een handig maar neutraal merchandise product interessant. Populair in dit segment is de zakventilator die werkt op batterijen of zonne-energie.

zakventilator

Bovenstaande artikelen zijn slechts voorbeelden van de vele mogelijkheden binnen merchandising. Tegenwoordig kan bijna elk product gebruikt worden voor merchandising en is niets meer te gek. Dus, ben jij op zoek naar leuke marketing gadgets voor deze zomer? Neem contact met ons op via info@thedarecompany.com en wij zullen samen met jou naar de beste opties op het gebied van merchandising kijken.